Foto’s pups Paige week2

Alweer 2 weken oud en het gaat zoals altijd heel erg snel. De ogen zijn open en we zien ze duidelijk reageren op geluiden. Dus nu is de periode er, dat we contact met ze maken en soms half in de werpkist liggen. Zo schattig, 8 van die kleine snuffelende puppies, die aan je kleren gaan sabbelen. De eerste ontworming hebben ze net achter de kiezen, er zullen er nog verschillende gaan volgen. Het zal niet lang meer duren, voordat ze de werpkist uitgaan. Ondertussen zijn ze hiervoor al aan het oefenen, al “rennend” door de werpkist. Erg komisch soms om dat te zien, hoe ze al vallend en opstaand, overeind proberen te blijven. Paige is niet meer zo vreselijk fanatiek en wil er echt uit nu, dus zijn we weer langzaamaan haar conditie aan het opbouwen. Ook wel weer lekker voor haar, om met de grote(re) groep mee te gaan. Maar zodra ze dan weer thuis is, is het eerste waar ze heengaat de pupren. Even checken of ze er nog allemaal zijn.

Categorie: Pups