Foto’s pups Paige week3

Het was een “spannende” week voor de pups. De werpkist ging voor het eerst open en de wereld werd een beetje groter voor ze. Inmiddels lopen ze vrijwel continu in de pupren, er verdwaalt er nog weleens eentje, maar met een beetje hulp vindt die ook wel de weg terug. Ze hebben kennisgemaakt met een mensen-puppy, van 1 1/2, dat was ook voor ‘t eerst. We hadden niet de indruk, dat de pups er van onder de indruk waren. En natuurlijk de visite, die nu echt losgebarsten is. Heel veel ooooh’s en aaaaah’s en wat zijn de pups toch schattig. Maar ook “wat is Paige een lieve moeder”! Ja Paige, we zijn enorm trots op je. Voor het eerst moeder en dan tegelijk 8 pups en er zo goed voor zorgen. Dat maakt toch wel, dat je als eigenaren van Paige heel trots kan zijn.

De pups doen het heel erg goed, ze reageren op onze stemmen en af en toe geven ze een concertje of hebben een gesprekje met je. Allemaal heel erg komisch en voor ons weer volop genieten. En voordat ik het vergeet: ze hebben ook voor het eerst puppymelk van ons gehad. Niet dat dat echt nodig is, maar dat doen we vooral om de moeder alvast een beetje te ontzien. Ze vonden het gelukkig erg lekker en maakten er uiteraard weer een lekkere kliederboel van.

Komend weekend zullen er ook weer portretjes op de website worden gezet!

Categorie: Pups