Foto’s pups Paige week4

Bijna een maand oud en het worden al echte hondjes. Nog redelijk onschuldig, maar als je ze af en toe met elkaar ziet “vechten”, weet je dat dat onschuldige eigenlijk schijn is. De verschillen in de karakters beginnen een klein beetje zichtbaar te worden en het blijft prachtig om dit te zien. De tweede ontworming is achter de rug. Het is dat ze niet kunnen praten, anders hadden we zeer waarschijnlijk 8 x “bah”! gehoord. Maar het moet allemaal, om gezond en sterk te worden ;-)

Op het moment van schrijven staan ze voor hun 1e autoritje en er zullen nog verschillende volgen. De kamer kennen ze nu aardig goed en de volgende stap zal de keuken worden. De eerste vers vlees-maaltijd hebben ze ook al gehad en ze hadden er geen enkel probleem mee – ook nog nooit meegemaakt trouwens. Mama Paige zorgt heel erg goed voor haar kroost, alhoewel ze nu meer buiten de ren, dan daarin te vinden is. Maar 8 x van die piranha-tandjes, ik moet er niet aan denken, maar zij ondergaat het met regelmaat heel erg braaf. Ze vraagt er af en toe gewoon om, om de pupren in te mogen en voor haar pups te zorgen. Erg prettig om haar als moeder mee te maken.

Categorie: Pups