Foto’s pups Paige week5

Excuses voor de wat late(re) update, maar het is nog altijd leuker om tussen de pups te zitten, dan achter de laptop om foto’s uit te zoeken, vandaar. We hebben vreselijke mazzel met het weer en de pups zijn dan ook regelmatig buiten te vinden. Samen met moeder Paige en oma Gift hebben ze de grootste lol. ‘s Avonds is het dan aardig stil in de ren en hebben wij iets meer rust. De visite wordt elke keer door de pups met “open pootjes” ontvangen en ook kleine kinderen zijn heel erg interessant. De agenda zit voor de komende week aardig vol met o.a. de dierenarts en de chipper…. Ik wil er nog niet teveel aan denken, maar over een paar weekjes vertrekt de eerste al, dus voor nu nog volop genieten – alhoewel? Die tandjes! Paige staat ze nog met enige regelmaat te zogen, maar aan haar blik is toch wel te zien, dat zij ze ook een beetje begint te zien als kleine piranha’s. Dus wordt de voeding van het grut steeds meer door ons overgenomen. Vinden ze ook heel erg lekker: vers vlees en dan speciaal voor puppies.

Categorie: Pups