Foto’s pups Paige week6

Week 6 hebben we ook achter de rug. Met veel bezoek van o.a. de dierenarts en de chipper over de vloer. En ook een aantal peuters – altijd gezellig. De pups vonden vooral die laatsten erg interessant en moesten regelmatig door oma Gift even gecorrigeerd worden, als ze teveel in de kleertjes van de kinderen hingen. Erg handig zo’n oma.

De dierenarts was gelukkig weer erg tevreden over het achttal en dat is natuurlijk altijd prettig om te horen. Verder zijn ze weer mee in de auto geweest en hebben ook veel buiten gespeeld. De foto update van deze week bestaat voor een groot gedeelte uit portretjes. Jammer genoeg was ik op het moment van de visite van de peuters even niet zo alert om daar foto’s van te nemen – was erg leuk om te zien. Volgende week gaan we de puppytest doen en gaan we de pups, allemaal apart, aanleren om aan een riempje te lopen.

Categorie: Pups