Kayleigh’s Sterling Dreamland (Creed)

Aangezien wij mede-eigenaar zijn van Creed, is het natuurlijk vanzelfsprekend, dat hij op onze website zijn eigen pagina heeft. Creed, een volle broer van onze Gilah, is van Pamela Bunschoten (gregarious-bordercollies.nl). Creed heeft een erg lief en zacht karakter en is gek op werken, met z’n baasje Pamela. Als hij zich echter gaat vervelen, gaat Creed ook zelf dingen verzinnen, wat niet altijd even handig is.

Creed is de grote vriend van zoontje Troy. Dit duo is 2 handen en poten op 1 buik.  Creed vertegenwoordigt voor ons de drie kenmerken, die wij zo belangrijk vinden in “ons” ras: lief, een sociaal karakter en werkvermogen (hij werkt o.a. bij de schapen en doet behendigheid met veel enthousiasme), daarnaast heeft hij een goede bouw en een mooi uiterlijk, daarom zal hij door Pamela ook worden geshowd, voor uitslagen zie elders op deze pagina.

Het karakter van Creed vinden we erg goed passen bij Bee en daarom heeft hij Bee op 8 en 9 november 2012 gedekt. Aangezien het voor Creed zijn eerste nestje gaat worden, zijn we nog nieuwsgieriger naar dit nest. We willen Pamela Bunschoten bedanken, voor alle goede zorgen voor Creed, we vinden namelijk dat Creed een superhond geworden is! Daarom hebben we hem nog een keer gebruikt als dekreu op 13 en 14 februari 2015. Creed is inmiddels gecastreerd.